Bli med på bærekraftig reisemålsutvikling i Vefsnaregionen!

Vi søker en dyktig prosjektleder til å ta styringen på vårt spennende prosjekt. Hvis du har lidenskap for bærekraftig turisme og ønsker å gjøre en forskjell, er dette den perfekte muligheten for deg! 
 
Stilling: Prosjektleder for bærekraftig reisemålsutvikling i Vefsnaregionen
Stillingsprosent: 100%
Søknadsfrist: Snarest
 
I denne rollen vil du være en nøkkelperson i utviklingen av Vefsnaregionen som et ledende bærekraftig reisemål. Du vil ha ansvaret for å drive prosjekter som fremmer bærekraftige prinsipper og initiativer innen turisme, samtidig som du jobber tett med lokale aktører og interessenter. 
 
Vi ser etter en person med erfaring innen prosjektledelse og kunnskap om bærekraftige praksiser. Du bør være en strukturert og engasjert teamspiller, klar til å ta på deg utfordringene som kommer med å skape en mer bærekraftig reiselivssektor. 
 
Hos oss vil du få muligheten til å påvirke utviklingen av Vefsnaregionen og bidra til et mer miljøvennlig og ansvarlig reiseliv. Sammen kan vi forme en fremtid der reisemål og turisme går hånd i hånd med naturen og lokal kultur. 
 
Er du klar for å bli med på reisen? Send oss din søknad snarest og bli en del av vårt dedikerte team som jobber for en bærekraftig Vefsnaregionen!